22 abril, 2018 - SatCesc

La televisió valenciana À Punt començarà a emetre el 25 d’abril

La cadena de televisió ha incorporat ja a 229 persones

La nova televisió valenciana À Punt començarà les seves emissions en proves el proper 25 d’abril. Es tractarà de proves tècniques per testar el funcionament dels sistemes que s’estan implantant.

Aquests tests serviran perquè «els valencians es retrobin amb la sintonia de la seva televisió i perquè tothom la torni a tenir situada en la seva comanda i la resintonitzi». Així ho ha assenyalat la directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Empar Marco.

Aquestes emissions d’inici serviran també per programar ‘promos’ de la cadena i, per això, s’utilitzarà material reciclat de l’antiga Canal Nou.

Després d’insistir que es tracta de proves tècniques, ha puntualitzat que el senyal pot ser que caigui o l’emissió es vegi «de manera irregular», però «és la forma que tindrem de saber què hem de reparar i on», ha puntualitzat.

Les emissions seran en alta definició, però no seran «la graella de A Punt«. De fet, ha detallat que hi haurà una banda que anunciarà «constantment» que són en proves.

Marco ha explicat també que les accions posades en marxa els mitjans de comunicació públics valencians i, en aquest sentit, ha admès que el camí «no està sent fàcil» perquè el tràmit dels plecs administratius és «molt lent» i la incorporació de la plantilla s’està fent «amb comptagotes».

Apunt

Se el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu email no será publicado.


*


Te puede interesar