TV3 es tornarà a veura a la Comunitat Valenciana aquest mateix any

03 mayo, 2018 - SatCesc.com

TV3 es tornarà a veura a la Comunitat Valenciana aquest mateix any

La televisió autonòmica catalana, TV3, es podrà tornar a veure a la Comunitat Valenciana. Serà abans d’acabar aquest mateix any 2018.

Això serà possible després de l’arrencada, encara que sigui en període de proves, d’À Punt, la nova televisió valenciana.

Segons publica el diari ABC, continúa vigent l’acord d’intencions assolit al maig de 2016 entre el llavors president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el seu homòleg valencià, Ximo Puig.

Aquest acord contemplava la reciprocitat de les emissions d’ambdues televisions i ara dependrà del Ministeri d’Indústria, que és el que té la potestat per a la concessió del múltiplex de la TDT.

Les emissions es portaran a terme a través dels repetidors propietat del Govern autonòmic valencià.

La previsió és que TV3 comparteixi un múltiplex a la TDT amb À Punt, que ha de ser adjudicat pel Ministeri d’Indústria. En cas contrari, es podria habilitar el senyal a través de l’actual espai radiològic valencià, segons la mateixa informació.



 

Possibles freqüències de TV3 a la Comunitat Valenciana

A la província de Castelló al canal 60.

A la província de València als canals 39 i 57.

A la província d’Alacant al canal 25.

TV3

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

¡Bloqueador de anuncios detectado!

Hemos detectado que está utilizando extensiones para bloquear anuncios. Por favor, ayúdenos deshabilitando este bloqueador de anuncios.

Scroll al inicio