El CAC proposa revisar el mapa de la TDT local i fomentar la distribució per Internet

19 junio, 2018 - SatCesc.com

El CAC proposa revisar el mapa de la TDT local i fomentar la distribució per Internet

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha proposat una revisió del mapa de la Televisió Digital Terrestre (TDT) local per “adequar-lo a la realitat” i fomentar la distribució de continguts locals a través d’Internet.

En la presentació de l’Estudi sobre la comunicació local a Catalunya elaborat pel CAC, el seu president, Roger Loppacher, ha destacat la “potencialitat” del que és local en un context global per facilitar la relació del ciutadà amb l’entorn i generar processos de cohesió social.

Loppacher ha proposat revisar el mapa de la TDT local, planificat el 2006 per ajustar-lo a la realitat actual, en “consens amb el sector” i amb una visió de major proximitat.

El mateix estudi indica que dels 96 canals planificats, només 50 emeten dels que 39 són privats i 11 públics.


Una altra proposta del CAC és fomentar la distribució de continguts de mitjans locals a través d’IPTV, a través d’una xarxa segura IP i de banda ampla. També per streaming i a la carta (VOD), així com aprofitar el potencial de les xarxes socials i la redifusión de continguts per no competir en ‘prime time’.

L’estudi del CAC xifra en més d’un centenar els serveis de televisió per IPTV al sector local a Catalunya.

CAC

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

¡Bloqueador de anuncios detectado!

Hemos detectado que está utilizando extensiones para bloquear anuncios. Por favor, ayúdenos deshabilitando este bloqueador de anuncios.

Scroll al inicio