TV3 HD desapareix de Movistar i ara només està en SD

28 agosto, 2018 - SatCesc.com

TV3 HD desapareix de Movistar i ara només està en SD

El senyal de la televisió autonòmica catalana TV3 HD ha desaparegut de Movistar+ i ara per ara es manté la de definició estàndard (SD).

Des d’aquesta tarda de dilluns, els telespectadors de Catalunya de la plataforma de Telefònica han pogut comprovar com deixaven de veure en alta definició TV3 i en el seu lloc apareixia el senyal en SD (definició estàndar).

Encara amb el canvi, el canal manté la seva resolució d’imatge en 1920×1080, però sense ser d’alta definició.

Per ara es desconeix el motiu d’aquest canvi que afecta només als clients de Movistar+ de fibra òptica (dial 8) ja que el canal no està present pel satèl·lit.

Ja fa alguns anys que TV3 va tenir la seva versió internacional, TV3 CAT, per Astra (19,2º Est) i també per Hispasat (30º Oest). No obstant això, al maig de 2012 (veure notícia), els responsables de la cadena autonòmica del moment van decidir cessar la seva presència per estalviar costos i passar a emetre per internet.

En l’actualitat el canal TV3 CAT emet per algunes plataformes de televisió de pagament amb cobertura nacional. En el cas de TV3 a Movistar+ la seva presència se cenyeix a la zona geogràfica de Catalunya. La versió de TV3 CAT (dial 153) també cobreix tot el territori nacional, sempre per als clients de fibra òptica.

Scroll al inicio